KOMORI EUROPE - UTRECHT

RESTYLING RECEPTIE / ENTREE

Komori is een beursgenoteerde onderneming, met meer dan 2000 medewerkers wereldwijd, en een van 's werelds grote fabrikanten van drukpersen.

Opdracht:

 

Het ontwerpen van een nieuwe receptiebalie en het restylen van het volledige entreegebied voor het kantoor van KOMORI in Utrecht

Belangrijk uitgangspunt daarbij was dat de bestaande natuurstenen vloer behouden moest blijven, evenals het stalen plafond.

Er werd een verlaagd plafond met ingebouwde verlichting boven de balie te geplaatst, en verder werd de achterwand achter de balie van houten wandpanelen voorzien. Uiteindelijk werd er een fijne en veel warmere ontvangst- en wachtruimte gecreëerd, met een leestafel, een plantenwand, en een loungezit....

Ontwerp: Studio BvanB

Realisatie: Komori Europe

Our Komori Graphic Center Europe is the pinnacle of creativity, design, innovation and overall possibilities. A visit is well worth your time, especially since we amaze all who enter those doors.”

Ken Sagawa, President Komori Europe

Indeling

Ontwerp balie

Realisatie

© 2019

StudioBvanB

barbara@studiobvanb.nl