Kantoor Eggerding

Coenhaven Amsterdam

Interieurontwerp en projectbegeleiding voor het kantoor van Eggerding Industrial Minerals, in een voormalige opslagterminal in de Coenhaven van Amsterdam.

Eggerding staat midden in de wereld van de industrie mineralen en is de schakel tussen mijnbouw en industriële verwerkers. 

In de expanderende wereldmarkt groeit Eggerding mee. De blik steeds gericht op duurzaamheid, kwaliteit en de toekomst.

De core business, mineralen vind je in de inrichting terug in mooie beelden, op grote akoestische panelen in het atrium, en in de op handgemaakte betonnen zuilen waar deze ten toon worden gesteld. 

De bijzondere locatie wordt vertaald op de glaswanden, waarop de skyline van de haven weer zichtbaar is

Met een kantoor met een warme, industriële uitstraling en en prettige werkomgeving als resultaat

- interieurontwerp

- projectbegeleiding / realisatie afbouw

- maatwerk

- extra aandacht voor akoestiek

© 2019

StudioBvanB

barbara@studiobvanb.nl