INCYTE Biosciences Benelux

Incyte Fase 2 plattegrond.jpg
Incyte--21.jpg

Incyte is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met het ontdekken, ontwikkelen en beschikbaar maken van innovatieve geneesmiddelen. Wetenschap van topklasse en de wens om het leven van patiënten te verbeteren staan aan de basis van het bedrijf.

Incyte verhuisde in 2017 al naar deze locatie in Amsterdam Zuid-Oost, en verhuisde in 2018 naar een nieuw en groter kantoor in hetzelfde gebouw.

Het concept, gebaseerd op de Biophilic Design gedachte, waarbij natuur & well-being centraal staan, zorgt voor een inspirerende werkomgeving. De entree, de Social Zone, biedt een ontvangst in de vorm van een cafe waar tevens ontmoet en gewerkt kan worden.

 

In het centrale deel van het kantoor zijn ontmoetings- en vergaderruimtes gesitueerd met daar om heen de werkgebieden.

Een levende groene wand in de Greenhouse biedt de mogelijkheid voor een rust/zen moment. 

Het kantoor moest ruimte bieden aan groei, waardoor er ruimte ontstond voor de Playground, waar flexibiliteit is ontstaan, en waar ruimte is voor beweging door het plaatsen van deskbikes, waar je lekker kunt bewegen en werken tegelijk.

 

Opdrachtgever:

Incyte Biosciences Benelux

 

Conceptontwikkeling & ontwerp:

Studio BvanB

 

Advies, levering en realisatie:

Charles & More, Vega Projects

 

Fotografie:

Marcel de Boer

Incyte--22.jpg
Incyte-2401.jpg
Incyte--2.jpg
Incyte--8.jpg
Incyte--22.jpg
Greenhouse 1.jpg
Incyte--5.jpg
Incyte-.jpg
Incyte--35.jpg
Incyte--15.jpg
Incyte--17.jpg
IMG_4718.jpg
IMG_4710.jpg
IMG_4958.JPG
Incyte-2407.jpg
Incyte--32.jpg
Incyte-2409.jpg
Incyte--27.jpg
IMG_4712.jpg