The Traveller

In het najaar van 2019 opende in het groene hart van de ING Campus in Amsterdam Zuid Oost het nieuwe Restaurant The Traveller haar deuren, in een glazen paviljoen, naar een ontwerp van Powerhouse Company.

Een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van The Roast Room en Visaandeschelde.

Studio BvanB tekende voor het concept en de Look & Feel.

Ontwerp Paviljoen:        Powerhouse Company

Interieur:                        Studio BvanB ism Powerhouse Company

Ontwikkeling/bouw:      OVG Vastgoed / G&S Real Estate

Hieronder wat links voor meer informatie:

https://thetravelleramsterdam.com/

https://www.dearchitect.nl/architectuur/nieuws/2019/01/paviljoen-voor-nieuwe-ing-campus-amsterdam-101205398

© 2019

StudioBvanB

barbara@studiobvanb.nl