ABOUT ME

Sinds 1998 ben ik al werkzaam in de branche, en na jarenlange ervaring bij Rever Interieurprojecten heb ik destijds mij hart gevolgd om zelf te creëren, en ben ik in 2010 als zelfstandig interieurontwerper gestart, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Meestal 1 op 1 met mijn opdrachtgevers. Maar ik werkte daarin ook samen met projectinrichters, projectmanagement bureaus, of bedrijfsmakelaars.
 

Ik vind het vooral belangrijk dat er een goede en leuke klik is tussen mij en mijn opdrachtgevers en streef naar een zo open mogelijke communicatie, om zo samen tot het gewenste en beste resultaat te komen! 


Het is de uitdaging om samen de wensen en ideeën van mijn opdrachtgevers helder te krijgen en deze te vertalen naar een uniek interieurconcept, waarbij ik altijd probeer om de eigenheid en identiteit van een bedrijf of organisatie vorm te geven.


Wat je van mij kunt verwachten is:

- plezier in de samenwerking, en de ambitie om er samen iets moois van te maken 

- visie / conceptmatig aanpak

- een persoonlijke insteek en open communicatie

- betrokkenheid

- creativiteit

- ervaring

- een goed netwerk van ondersteunende, uitvoerende partijen en leveranciers

Sinds november 2019 ben ik weer bij Rever werkzaam en kan ik daar rekenen op een groot en professioneel team van architecten, interieurarchitecten en technisch tekenaars waarmee we mooie projecten van A tot Z ontwerpen en realiseren.

En ben ik dus benaderbaar voor allerhande inrichtingsvraagstukken, in de breedste zin van het woord, en variërend van grote tot kleine(re) projecten.

Meer weten, check dan ook eens https://rever.nl/ 

Meer weten over mij en reeds gerealiseerde projecten, of hoe ik jullie kan ondersteunen bij inrichtingsvraagstukken of het vormgeven van een duidelijk interieurconcept ?

Of hoe je in en na Corona tijden het beste omgaat met je kantoor / huisvesting ?

Of misschien wil je eens iets meer weten over onze Clubhuisvisie op het kantoor, 

dan ga ik graag het gesprek met je aan !

Bel gerust, there is always time for coffee! 

Wie weet wat daar uit voort komt.....

Barbara Stokkers

Mobile: 0611959747

© 2019

StudioBvanB

barbara@studiobvanb.nl