top of page
Flax People & Flax Marketing

Ontwerp voor de kantoren van FLAX People & FLAX Marketing (en voor CAPO*)

Flax Marketing 

Flax Marketing levert passende marketingoplossingen, die de klant helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Met een team van gedreven medewerkers hanteren zij een integrale aanpak.

No-nonsens, onconventioneel, creatief, gedurfd. Zo werken zij voor hun klanten aan een sterk merk en aan een sterk bedrijf.

Flax People

Flax People brengt opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar, met name in de bouw en installatietechniek.

Vestiti del CAPO

CAPO is een kledinglabel voor heren, in het hogere segment. Zij waren eerder gehuisvest op de Vlasfabriek en verhuisden inmiddels ook naar Vlaardingen, en zijn nu gehuisvest in het zelfde pand, en op dezelfde verdieping als Flax People en Flax Marketing  > zie Project CAPO

Het Pand

De werkomgeving van bovengenoemde organisaties ligt op de 3e verdieping van een volledig gerenoveerd kantoorgebouw op bedrijventerrein ’t Scheur in Vlaardingen met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg / Nieuwe Maas.

Het pand onderging een grootschalig verduurzaming -en renovatie traject (door D&S Vastgoed)  

De klimaatinstallatie werd vernieuwd, de algemene entree werd vernieuwd (zie Project Restyling Entree) de liften gerenoveerd, het sanitair vernieuwd en de overige algemene ruimten krijgen ook een nieuwe look & feel. Na renovatie zal het gebouw aan de hedendaagse duurzaamheidseisen ten aanzien van hoogwaardige kantoorruimte voldoen.

Het Kantoor van Flax & Capo

Het kantoor verrast onmiddellijk bij binnenkomst!

 

Eenmaal aangekomen bij de kantoren van FLAX en CAPO op de 3e Verdieping is nergens het traditionele kantoor met de witte systeemplafonds en systeemwanden nog te herkennen.

Wel zijn er fijne Open Space werkplekken, vergaderruimtes, ruimte voor infomeel overleg, en een LOUNGE met een BAR die op de mooiste plek van het pand werd gesitueerd, met een waanzinnig uitzicht over het water. Elk moment van de dag een schilderij om naar te kijken!

bottom of page